Stoppen met Roken

Zet er een punt achter met onze laserbehandeling. Al 25 jaar bewezen effectiviteit. De kosten zijn slechts € 175,-.

 

Bezoek ook onze Facebook pagina    

Openingstijden

Ma. –  Vr. 10:00 – 17:00

Maastricht

Light and Health
Sint Maartenslaan 32 B
6221 AZ Maastricht

Malaga

Light and Health
Regus Plaza de La Solidaridad 12
29006 Málaga

Contact

+31 (0)43 – 32 51 385
+34 (0)662 572 686

info@lightandhealth.nl

WELKOM BIJ LIGHT AND HEALTH

Waarom u bij ons slaagt om te stoppen met roken.

In 1993 zijn wij onze praktijk gestart, wij waren hiermee de eerste die behandelingen aanboden om na één sessie te stoppen met roken.

  • Stoppen met roken in één behandeling
  • Geen bijwerkingen
  • Pijnloos
  • Nazorg
  • Behandeling door gediplomeerd therapeut(e)

Ook u kunt stoppen na slechts één behandeling

Bij ons staat u centraal. Wij bieden u de meest effectieve manier om te stoppen met roken. Daarnaast bieden wij u ook telefonische nazorg zodat wanneer u het toch even zwaar heeft, u altijd een steuntje in de rug heeft. U kunt ons elke werkdag bereiken tijdens kantooruren.

De voordelen van stoppen met roken

Geld besparing

Verbeterde reuk

Minder risico op ziektes

Betere conditie

Hoe werkt het

1

Boek uw afspraak via de website. Wij vragen een aanbetaling van €75.

2

U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw afspraak.

3

De behandeling begint met een intake gesprek.

4

Door middel van laser worden meridiaan-punten gestimuleerd.

5

Na behandeling krijgt u tips en adviezen van uw therapeut(e) mee zodat u een extra steuntje in de rug heeft.

Samen stoppen motiveert

Vanaf 4 personen gelden groepstarieven. Neem contact met ons op voor meer informatie en een prijs indicatie.

De behandeling

Met onzichtbaar laserlicht worden de meridiaanpunten uit de acupunctuur behandeld tegen zowel de nicotineafhankelijkheid als tegen de meest voorkomende ontwenningsverschijnselen zoals nerveusiteit, geïrriteerdheid en een flinke gewichtstoename. Deze behandeling is 8 tot 10 maal zo effectief als accupunctuur omdat de lasersterkte per persoon wordt ingesteld om een optimale balans in het lichaam te bewerkstelligen, het ontgiftingsproces te activeren en de ontspanningspunten te stimuleren. Door deze persoonlijke, doelgerichte behandeling is in de regel een sessie voldoende. De laser werkt regulerend en normaliserend waarbij geen schadelijke bijwerkingen ondervonden worden. Er bestaat geen infectiegevaar daar de huid niet beschadigd wordt, de behandeling is volkomen pijnloos. Door de vrij korte behandelingsduur en de doelgerichte bestraling kunnen bepaalde functies en organen worden beïnvloed waardoor men direct resultaat ondervindt, na 3 a 4 uur werkt de behandeling optimaal.

Wat kunt u verwachten?

U wordt ontvangen in een relaxte sfeer met een kopje koffie of thee, waarna wij uw rookgedrag, motivatie en verwachtingen gaan bespreken. De therapeut(e) legt duidelijk uit wat gaat gebeuren en u kunt zelf vragen stellen. Er worden 43 punten op de handen, oorschelpen en in het gezicht behandeld waarbij een speciale bril uw ogen beschermt. De behandeling is volkomen pijnloos, hooguit kunnen enkele punten een beetje warm worden, maar dit is niet onaangenaam. Er zijn geen bijwerkingen van de laser, integendeel, u zult een aangename ontspanning ervaren.

U krijgt tips om de valkuilen te zien en te omzeilen, immers, roken is niet alleen een lichamelijke, maar ook een geestelijke gewenning. Er zullen momenten van gewoonte zijn maar de lichamelijke afhankelijkheid is er niet meer, er zijn geen of nauwelijks ontwenningsverschijnselen.

“Ik werd zeer vriendelijk ontvangen bij Light and Health! De behandeling zelf was geheel pijnloos en sinds de behandeling heb ik geen sigaret meer aangeraakt. Ik kan het iedereen aanraden.”

Boek een afspraak

Light and Health heeft een vestiging in Maastricht en Malaga. Klik op de knop onder uw gewenste vestiging om een afspraak te boeken. De totale kosten van de behandeling zijn € 175,-.

 

Duur:

45 minuten

 

Bijwerkingen:

Geen

 

Totaalprijs:

€175

 

Maastricht

Sint Maartenslaan 32 B
6221 AZ Maastricht

 Routebeschrijving

Bel : +31 43 325 1385

Málaga

Plaza de la Solidaridad 12
290006 Málaga
Routebeschrijving

Bel : +34 662 572 686

Veelgestelde vragen

Doet de behandeling pijn?

De behandelingen van Light and Health zijn volledig pijnloos en ontspannend.

Hoe lang duurt een behandeling?

Een behandeling duurt 45 minuten

Vanaf welke leeftijd kan de behandeling uitgevoerd worden?

Vanaf 18 jaar

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

In de meeste gevallen is een behandeling voldoende, mocht u echter een terugval hebben binnen drie maanden kunt binnen deze termijn een nabehandeling krijgen voor slechts € 75,-

Kan ik nicotinepleisters doorgebruiken?

Nee, de laserbehanding richt zich oa op ontgiften, pleisters voegen nicotine (gif) toe.

Word ik dik van het niet-roken?
Met deze laserbehandeling behandeling worden ook punten geactiveerd om een gewichtstoename te remmen dan wel te voorkomen.
Kan iedereen behandeld worden?
Nee, er zijn contraindicaties. De contraindicaties zijn zwangerschap, epilepsie, het dragen van een pace maker en gebruik van psychofarmica

Heeft u een andere vraag?

Neem dan telefonisch contact met ons op of vul onderstaand contactformulier in.

Light & Health Stopt
U kunt helaas geen afspraak meer maken, de praktijk is wegens pensionering gesloten. Ik wil alle klanten bedanken voor het vertrouwen en wens iedereen een gezond en rookvrij leven. Met vriendelijke groet, Marthrèse Teppema, lasertherapeute. Leider können Sie keinen Termin mehr vereinbaren, die Praxis ist wegen Pensionierung geschlossen. Ich danke allen Kunden für das Vertrauen und wünsche allen ein gesundes und rauchfreies Leben. Mit freundlichen Grüßen Marthrèse Teppema, Lasertherapeutin.