Bedrijven en instellingen

Light and Health maakt voor bedrijven en instellingen speciale behandelplannen.

Meer informatie

Bedrijven hebben belang bij het stopen met roken van hun medewerkers. Vooral kostenmatig. Light & Health organiseert, in overleg met het bedrijf, bijeenkomsten in het bedrijf waar de medewerkers ter plekke kunnen worden geholpen. Het bedrijf heeft daardoor een positieve invloed op de gezondheid van de medewerkers. In de praktijk wordt dit als erg positief ervaren door de medewerkers. Uiteraard worden alle details zorgvuldig met elkaar besproken en gepland.

Ook sportscholen, golfclubs en andere sportverenigingen kunnen op deze manier hun toegevoegde waarde leveren aan hun leden. Light & Health maakt ook hier pasklare arrangementen voor de club en de leden.

Meestal ontstaat door de arrangementen een win – win situatie voor de club en diens leden en de bedrijven met hun medewerkers.

De bedrijven en de clubs verdienen aan respect van de medewerkers en de leden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Benieuwd naar wat u zou kunnen besparen binnen uw organisatie?

In mijn bedrijf werken medewerkers, waarvan ongeveer procent rookt.
Dit kost mijn bedrijf uur per jaar.*

*Gebaseerd op vier rookpauzes van 10 minuten per dag, uitgaande van 235 werkdagen.

Wist u dat..

Wanneer een werknemer van ziek uit dienst gaat, loondoorbetaling en eventueel zelfs ontslagkosten van toepassing kunnen zijn? 

“Mijn medewerkers zijn een stuk fitter en productiever geworden na de behandeling om te stoppen met roken bij Light and Health.”

U wilt uw werknemers toch ook laten stoppen met roken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of vul onderstaand contactformulier in.